BemAA Wordmark
IT   EN   FR   DE

Monteluce lotto C

Perugia, Italy, 2007 - Guidarini e Salvadeo + BEMaa

The project follows the principles of the international comptetion of Bolles+Wilson and the Urban intervention plan. The idea is to give a strong architectural image to the building but at the same time have it become part of the built environment system. The assymetric planimetrical cuts, openings and panoramic views, the roof design are part of this same logic.
Throughout the project the different exposition conditions and context are meticulously underlined.The facades are treated with a terrae - cotte colors finishes, vertical windows external sliding shutters and internal loggiae. In those areas where the buildings get closer to each other, the facades become more sensible opending themselves with terraces, hanging gardens and glass framed facades.


Facebook LinkedIn Pinterest Behance Divisare Archilovers

Bruno Egger Mazzoleni
architetti associati
P.IVA 05657970967
© BEMaa 2012
Privacy Policy